Albirea Dintilor

Kit pentru albirea dintilor- Avantaje si dezavantaje

Acest articol a fost creat cu ajutorul medicilor specialisti de la DrWhite.ro

Igiena orala trebuie sa reprezinte pentru fiecare dintre noi o prioritate in viata de zi cu zi. Tocmai de aceea trebuie sa avem grija de dintii nostri si sa ii protejam de anumiti factori care pot sa ii deterioreze sau sa ii ingalbeneasca. Exista destul de multe persoane care evita sa zambeasca din cauza dintilor galbeni si care au frica de a apela la medicul stomatolog pentru a rezolva aceasta problema. Aceste persoane trebuie sa stie insa ca atunci cand dintii lor sunt unii galbeni, nu este neaparat nevoie sa apeleze la un medic stomatolog pentru albirea acestora. In ziua de azi, se poate realiza albirea dintilor chiar si de acasa, cu ajutorul unui kit pentru albirea dintilor.

Un kit pentru albirea dintilor este recomandat a fi folosit insa numai de catre persoanele care prezinta la nivelul dintilor structuri tari, mai pe scurt de catre persoanele care nu prezinta coroane dentare sau dinti artificiali.

Kit de Albirea Dintilor
Kit de Albirea Dintilor

In cazul folosirii unui kit pentru albirea dintilor pe suprafata unor dinti artificiali, trebuie stiut ca acesta nu va avea absolut niciun efect in ceea ce priveste albirea acestora, culoarea lor ramanand aceeasi. Este nerecomandata de catre specialisti folosirea unui kit pentru albirea dintilor si in cazul in care pacientul prezinta dinti sensibili sau chiar boli gingivale.

Pentru cei care nu stiu de unde pot sa achizitioneze un kit pentru albirea dintilor, este foarte simplu. Un astfel de produs se poate gasi cu usurinta in majoritatea farmaciilor prezente in fiecare oras sau chiar pe internet. Pe internet se pot gasi fel si fel de kituri pentru albirea dintilor, ele fiind comercializate de foarte multe magazine online. Pentru a gasi un kit pentru albirea dintilor cu ajutorul internetului este nevoie doar de un search intr-un motor de cautare. Spre exemplu, acest search pe care il dati in motorul de cautare poate sa fie dat dupa cuvintele “ kit albirea dintilor” si cu siguranta in urma acestei cautari rezultatele vor fi unele pe masura, iar din toate acestea veti gasi exact ceea ce cautati.

Trebuie mentionat si faptul ca un kit pentru albirea dintilor nu este recomandat sa fie utilizat de catre persoanele care sufera de diabet , femeile gravide sau cele care alapteaza si de catre copii cu varste mai mici de 14 ani. Acestia trebuie neaparat sa apeleze la un medic stomatolog atunci cand doresc sa urmeze un tratament de albire al dintilor.

In final, putem spune ca un kit pentru albirea dintilor nu albeste dintii la fel ca acele lampi folosite intr-un cabinet stomatolog, dar el totusi reprezinta o solutie destul de buna pentru cei care nu au timpul necesar sa mearga la doctorul stomatolog sau nu dispun de banii necesari pentru o albire efectuata intr-un cabinet stomatologic.

Leave a Reply