Avantajele si dezavantajele mutatului impreuna

Coabitarea, acel monstru ce ingradeste libertatea tuturor barbatilor! Pana si cei mai “mamosi” accepta cu greu sa traiasca dupa niste reguli exacte: regula “la ce ora vii?”, regula “du gunoiul!”, regula “ia cutia aia de bere de langa vaza, ca nu-i bibelou!”. Daca ai o relatie serioasa, inevitabil se va ajunge si la convietuirea sub acelasi acoperis. Atunci ar fi bine sa te pregatesti sufleteste din timp, pentru ca oricat de rabdatoare ar fi prietena ta, unele lucruri din viata ta se vor schimba imediat si radical.

Totusi, situatia nu-i asa neagra precum pare. Coabitarea are avantajele ei. Iar, pana la urma, tu esti cel care le pune in balanta cu dezavantajele, apoi trage linie si alege.

Pentru a nu te descuraja direct, incepem cu avantajele:
– Vei ajunge sa-ti cunosti prietena cu adevarat si sa-ti dai seama daca e femeia cu care vrei sa ramai. (Doar un inel cu amprenta Swarowski nu poate fi data asa, oricui, nu?)
– Vei face multa dragoste, mult mai des.
– Veti avea timp pentru experimente erotice. (Mai ai nevoie si de alte avantaje?)
– Vei avea un program de viata mai ordonat, o sa aiba ea grija de acest lucru. (Ba da, o sa vezi ca este un avantaj, mai ales atunci cand cauti un tricou si surprinzator, el este curat.)
– Iti vei cam lua adio de la junk-food si vei ajunge sa constati ca asta iti va prinde bine. (Un plus pentru silueta ta!)
– E placut sa te astepte cineva acasa dupa o zi grea.
– Parintii te vor vizita mult mai rar, pentru ca nu mai dispui de atata spatiu de cazare.
– Casa ta va arata mult mai bine.

Avantajele si dezavantajele mutatului impreunaAcum urmeaza dezavantajele, insa nu uitati de avantaje!
– Vei renunta la multe din obiceiurile tale de burlac. (Ia-ti adio de la colectia de sticle goale de bere de sub chiuveta sau de la ciorapii aruncati la intamplare prin camera.)
– Va trebui sa dai socoteala in privinta programului tau si a banilor cheltuiti.
– Vei afla ca femeile au extraordinar de multe lucruri care vor invada baia, noptierele, rafturile, dulapurile, iar spatiul tau personal se va diminua considerabil. (Recunoaste acum, chiar n-aveai nevoie de asa mult!)
– Va trebui sa ai o discutie pe tema relatiilor dintre barbati si femei cel putin o data pe saptamana. (Te vei obisnui si cu asta intr-un final!)
– Televizorul! Asta da problema! Imprumuta-te, fa o gaura in buget, vinde ceva si mai ia unul! Asa vei evita razboiul dintre Eurosport si Romantica & Co.
– Vei afla ca lipsa dorintei de a face dragoste se sincronizeaza perfect cu refuzurile tale de a-i indeplini un moft. (Omul din greseli invata, nu?)
– Vei participa la treburile casnice cand are ea chef. (Si in special cand nu ai tu chef!)
– Iti va folosi aparatul de ras, pentru ca al tau are trei lame, iar aparatele ei de unica folosinta au numai doua. (Si, daca vrei sa aiba picioare catifelate cand se baga seara in pat, ar fi bine sa nu mai comentezi atata!)

Desigur, aceste lucruri depind foarte mult de flexibilitatea voastra si de cat respect exista in relatia dintre voi.

Leave a Reply