Cetona de zmeura sub analiza

cetona de zmeuraIn era fast food-urilor si al masinilor de transport in comun, obezitatea devine rapid boala secolului. Un procent tot mai mare de populatie depaseste indicele de masa corporala normal, indreptandu-se catre zona periculoasa a obezitatii morbide. Ceea ce este si mai trist este faptul ca o mare parte din aceste procente ingrijoratoare o reprezinta copiii si adolescentii, nascuti din parinti obezi, cu o predispunere genetica catre obezitate, la care se adauga stilul de viata sedentar si alimentatia necorespunzatoare. In aceste conditii, cererea pentru diete si produse de slabit, precum cetona de zmeura, este in plina crestere.

In prezent, nu mai este nevoie doar de o dieta pentru slabit care sa functioneze, ci de una miraculoasa, care sa nu necesite efort, sa se adapteze usor la stilul de viata haotic si poate cel mai important, sa fie sigura si pentru consumatorii aflati la pubertate sau comandaadolescenta.

Cetona de zmeura a capatat popularitate fiind promovata ca fiind intocmai acesta pastila miraculoasa de care era nevoie. O pastila 100% naturala, fara efecte secundare, sigura si pentru copii sau femeile gravide si cu rezultate garantate de sutele de recenzii ce se gasesc cu usurinta pe internet.

Cetona de zmeura – extractul ce dizolva grasimea

Cetona de zmeura este un compus extras din fructele cu acelasi nume, ce are rolul de a regla adiponectina, o proteina produsa natural in corpul uman, responsabila cu stimularea metabolismului. Aceasta substanta descompune, la modul literal, grasimea din celulele adipoase, reducand nivelul de tesut adipos de pe organe precum ficatul, dar si din zona abdomenului, unde acesta se acumuleaza preponderent.

Ce inseamna asta? Cu alte cuvinte, cetona de zmeura ajuta la slabit si previne in acelasi timp bolile atribuite obezitatii, precum ficatul gras sau alte complicatii de acest gen.

Pentru a avea efectul dorit, o persoana cu o greutate normala ar trebui sa consume intre 30 si 40 kg de zmeura pe zi, insa in forma sa concentrata, o singura capsula de 100 mg acopera acest necesar.

Cum se foloseste cetona de zmeura in lupta cu kilogramele?

Studiile demonstreaza ca cea mai eficienta modalitatea de a administra cetona de zmeura pentru slabit sunt capsulele sau cetona in stare lichida.

Pentru pastile se recomanda o capsula de 100 mg zilnic dupa micul dejun, iar pentru sirop se recomanda 40 de picaturi sub limba, zilnic.

cetona de zmeuraPentru a observa rezultatele, nu este neaparat nevoie de o schimbare in dieta sau in stilul de viata, insa in combinatie cu aceste schimbari, beneficiile acestei diete pot fi observate mult mai rapid si pe termen mult mai lung.

Cei care folosesc cetona de zmeura vor observa efectele in primele 5 zile, iar pentru un tratament cu o durata de o luna, se estimeaza o pierdere intre 5 si 10 kg, in functie de greutatea intitiala. Daca dupa prima luna de dieta se doreste continuarea, este recomandat ca intre fiecare sticluta/flacon din acest supliment sa se faca o pauza de 2 saptamani, pauza in care pierderea in greutate poate fi continuata prin ajustarea alimentatiei si introducerea unui program zilnic de exercitii.

Concluzia

Chiar doctorul Oz, gazda celui mai de incredere program de sanatate generala de peste hotare, declara ca cetona de zmeura este cel mai sigur si eficient supliment alimentar pentru slabit ce se poate gasi pe piata in momentul actual. Desi studiile pe subiecti umani sunt inca in desfasurare, cetona de zmeura are, spre deosebire de alte produse si pastile de slabit, studii serioase in spate, efectuate de institutii de renume din Japonia si Coreea.

Avantajele cetonei de zmeura

  • Produsul este promovat de doctorul Oz, acest fapt reprezentand o garantie a calitatilor si sigurantei sale.
  • Pierderea in greutate se vede rapid, incepand cu primele 5 zile.
  • Desi efortul suplimentar (precum tinerea unei diete si introducerea unui program de exercitii) ajuta la optimizarea rezultatelor, cetona de zmeura isi face efectul inclusiv la persoanele care nu depun nici un alt efort pentru pierderea in greutate.
  • Un numar mare de medici nutritionisti au inceput sa includa cetona de zmeura in planurile personalizate oferite clientilor.
  • Acest compus 100% natural nu ajuta doar la pierderea in greutate, ci si la mentinerea unei stari generale de sanatate, crescand nivelul de energie, stimuland circulatia sanguina, tratand afectiuni precum ficatul gras, intarind sistemul imunitar si prevenind predispozitia catre obezitate morbida.
  • Cetona de zmeura este un supliment alimentar cu gust placut, comercializat la un pret accesibil si fara absolut nici un efect secundar (raportat sau descoperit in studiile efectuate pana in momentul de fata).

Leave a Reply