Daktarin elimina complet simptomele ciupercii piciorului

Crema Daktarin contine ingredientul activ miconazol. Acesta este o substanta antifungica folosita in a trata infectiile cu ciuperci sau micoze. Ingredientul folosit in Daktarin, miconazol-ul, ucide fungii datorita faptului ca intervine la nivelul membranelor celulelor. Adica, Daktarin vindeca ciuperca piciorului si alte micoze din actiunea de blocare a producerii substantei numita ergosterol, care reprezinta cel mai important factor de supravietuire a membranelor celulelor ciupercii piciorului. Mai multe despre ciuperca piciorului pe http://cleanfeet.ro.

Modul de actiune a cremei Daktarin

Daktarin CremaDatorita faptului ca principalul ingredient din Daktarin, miconazolul, opreste productia de ergosterol din membranele celulelor fungice, dintre care si a ciupercii piciorului, este determinata aparitia unor orificii in acestea. Membranele celulelor fungice sunt esentiale pentru supravietuirea ciupercii. Acestea au un dublu rol de a tine afara acele substante periculoase pentru ciuperca, si in acelasi timp de a mentine continutul celulelor din a se dispersa in afara. Asadar, atunci cand Daktarin determina aparitia orificiilor in membranele celulelor, substantele care constituie celula se imprastie in afara acesteia. Acest lucru determina uciderea ciupercii piciorului si tratarea infectiei.

Daktarin crema are doua moduri de functionare. Calea principala de combatere a ciupercii piciorului reprezinta distrugerea ciupercii si a anumitor bacterii asociate care pot fi prezente in aria afectata. In acelasi timp, al doilea mod de functionare il constituie  proprietatile sale de hidratare. Astfel, crema ajuta la hranirea si hidratarea ariilor afectate de ciuperca piciorului. Crema Daktarin contine in procent de doi la suta ingredientul activ denumit miconazol. Miconazolul asa cum a fost descris si mai sus, determina slabirea membranelor celulelor fungice ceea ce cauzeaza la randul sau pierderea continutului acestora, care va ucide ciuperca si in acelasi timp impiedica infectia din a se raspandi si mai departe, in acelasi timp eliminand simptomele cauzate de catre infectie, cum ar fi pruritul, disconfortul sau imflamatia pielii.

Cum se aplica aceasta crema?

Crema Daktarin trebuie aplicata intocmai cum este prescris de catre doctor. In cazul in care nu esti sigur de modul de aplicare al cremei, intotdeauna apeleaza la un doctor sau farmacist. Fiecare tub este sigilat, fiind necesar inteparea capatului pentru a patrunde prin sigiliu. In cazul unei ciuperci a piciorului, spala-ti mainile cu sapun si apa dupa ce aplicare cremei. Acest lucru va previni raspandirea cremei spre alte parti ale corpului sau chiar la alte persoane. De asemenea, nu permite altor persoane sa foloseasca prosopul tau, deoarece in mod sigur se vor infecta si ele cu aceasta afectiune micotica numita ciuperca piciorului. Imbracamintea care se afla in contact cu zona afectata de catre ciuperca piciorului ar trebui spalata si schimbata frecvent. Crema Daktarin este non-uleioasa si in general nu pateaza hainele. In cazul in care crema pentru ciuperca piciorului a eliminat simptomele ciupercii piciorului, nu intrerupe-ti imediat aplicarea acesteia, ci continuati inca cel putin zece zile dupa ce toate simptomele au disparut, astfel va veti asigura ca ciuperca nu va recidiva.

Leave a Reply