Produsele “minune” de slabit

Ultimii ani s-au grabit sa aduca cu sine multitudine de standarde in ceea ce priveste infatisarea fizica, iar piata a profitat din plin de acest lucru, expunand o serie de produse care promit slabiri peste noapte, muschi tonifiati sau corpuri fara cusur. Impulsionati de dorinta de a crede toate aceste ,,minuniā€, oamenii isi pun intrebari in legatura cu aceste produse de slabit, si mai mult decat atat, chiar le incearca. Putem, oare, avea incredere in acest tip de produse?

Pentru inceput, aceasta explozie a pietei in acest domeniu al pierderii greutatii a facut lucrurile si mai dificile pentru potentialul client care nu va sti ce sa aleaga si va rata in alegerea calitatii corespunzatoare, care nu variaza in functie de pret. Este foarte dificil pentru cumparatori sa ia o decizie si sa aleaga produsul de slabit ideal pentru ei. Opiniile si recomandarile sunt diferite, chiar si din punctul de vedere al multor nutritionisti. Preturile variaza, reclamele sunt, in unele situatii, agasante, iar cumparatorul nu reuseste sa aiba o viziune obiectiva asupra produselor de slabit.

Mai mult decat atat, organismele oamenilor variaza, iar aceste produse de slabit pot sa faca minuni la o persoana si sa esueze complet la altele. Fiecare om e diferit, unii slabesc usor, altii cu o dieta mai drastica, unii se ingrasa foarte repede, iar altii, desi doresc, nu reusesc sa se ingrase nici macar un kilogram. Produsele acestea de slabit nu reprezinta, in nici un fel, modalitatea ideala de a pierde din greutate. Ele pot reprezenta o optiune, care, dupa parerea mea, poate fi o optiune cu multe riscuri pentru propriul corp, dar nu vor fi niciodata reteta perfecta pentru orice persoana care doreste sa slabeasca.

Solutia este consultarea unui medic nutritionist care va fi capabil sa ofere retetele de slabit personalizate care sa se plieze pe fiecare metabolism si sa actioneze eficient in functie de fiecare organism.

Leave a Reply