Profilul stres-exercitiu pentru grupa sanguina B

Raspunsul persoanelor cu grupa sanguina B la stres reprezinta un echilibru intre activitatea mentala a grupei sanguine A si reactiile mai agrsive din punct de vedere fizice ale grupe sanguine O. Cei cu grupa sanguina B tempereaza fiecare dintre aceste calitati si astfel raspund prin armonie si echilibru valorificand cele mai bune insusiri ale celorlalte grupe sanguine.
Raspunsul grupei sanguine B la stres este o sofisticare evolutiva solicitata de un mediu multidimensional. Fiintele umane aveau nevoie de rezistenta fizica pentru a cuceri noi teritorii si, de asemenea, de pricepere si rabdare pentru a le dezvolta. Amintiti-va de asemenea, de pricepere si rabdare pentru a le dezvolta. Amintiti-va ca primii oameni cu grupa sanguina B erau reprezentati atat de nomazi, cat si de agricultori.

Ca persoana cu grupa sanguina B, rezistati, in cea mai mare parte, foarte bine stresului, deoarece va adaptati mai usor in situatii nefamiliare. Sunteti mai putin combativ decat cei cu grupa sanguina O, dar mai incarcat fizic decat cei cu grupa sanguina A.

Persoanele cu grupa sanguina B se simt bine cu exercitii de slabit pe care sunt nici prea intens aerobice, nici in totalitate destinate relaxarii mentale. Echilibrul ideal pentr multe persoane cu grupa sanguina B consta in activitati moderate, care implica alte persoane – cum ar fi plimbarile in grup, exursiile cu bicicleta, artele martiale mai putin agresive, tenisul si orele de aerobic. Nu va simtiti bine atunci cand sportul este extrem de competitiv – cum ar fi squashul, fotbalul sau baschetul.

profil stres exercitiu bEXERCITIU FRECVENTA

Aerobica 45-60 min 3 x sapt Tenis
45-60 min 3 x sapt Arte martiale
30-60 min 3 x sapt Gimnastica suedeza
30-45 min 3 x sapt Plimbare
30-60 min 3 x sapt Ciclism
45-60 min 3 x sapt Inot
30-45 min 3 x sapt Mars
30-60 min 3 x sapt Jogging
30-45 min 3 x sapt Gimnastica de intretinere (a greutatii corporale)
30-45 min 3 x sapt Golf
60 min 2 x sapt Tai Chi
45 min 2 x sapt Hatha Yoga

Leave a Reply