Profilul stres-exercitiu pentru grupa sanguina O

Capacitatea de a deturna efectele negative ale stresului se gaseste in grupa sanguina. Fiecare grupa sanguina are un instinct diferit, programat genetic pentru a depasi stresul.

Daca aveti grupa sanguina O, posedati raspunsul imediat si fizic al stramosilor vanatori: stresul este dirijat direct la muschii dvs. Grupa sanguina O poseda un model de raspuns la alarma care permite explozii de energie intensa.
Cand intalniti stresul, organismul preia comanda. In timp ce glandele supraprenale isi pompeaza substantele chimice in torentul sanguin, deveniti extrem de incarcati. In cazul unei eliberari fizice in acest moment, orice stres nociv pe care il suportati poate fi convertit intr-o experienta pozitiva.

Persoanele sanatoase cu grupa sanguina O trebuie sa elibereze fortele hormonale constituie prin intermediul exercitiului fizic viguros si intens. Organismele lor sunt efectiv potrivite pentru aceasta.

Exercitiul fizic este crucial pentru sanatatea celor cu grupa sanguina O, deoarece impactul stresului este direct si fizic. Nu numai ca un program de exercitii fizice intens si regulat ridica moralul, dar el furnizeaza capacitatea grupei sanguine O de a mentine controlul greutatii corporale, echilibrul emotional si o imagine puternica despre sine. Cei cu grupa sanguina O raspund favorabil la exercitiile fizice grele – in aproape orice mod.

Cei cu grupa sanguina O care doresc sa scada in greutate trebuie sa participe la exercitii fizice la nivel ridicat. Aceasta deiarece acest tip de exercitii creste aciditatea tesutului muscular, si produce o rata mai ridicata a activitatii de ardere a grasimilor. Tesutul muscular acid este rezultatul cetozei, care, dupa cum am discutat, este cheia succesului stramosilor cu grupa sanguina O.

profil stres exercitiu 0Aerobic 40-60 min 3-4 x sapt
Inot 30-45 min 3-4 x sapt
Jogging 30 min 3-4 x sapt
Munca mecanica 30 min 3-4 x sapt
Urcatul scarilor 20-30 min 3-4 x sapt
Arte martiale 60 min 2-3 x sapt
Sporturi de contact 60 min 2-3 x sapt
Gimnastica suedeza 30-45 min 3 x sapt
Ciclism 30 min 3 x sapt
Mars 30-40 min 5 x sapt
Dans 40-60 min 3 x sapt
Patinaj 30 min 3-4 x sapt

Leave a Reply