Profilul stres-exercitiu pentru grupa sanguina AB

Capacitatea de a contracara efectele negative ale stresului se regaseste in grupa sanguina. Cei cu grupa sanguina AB au mostenit cu exactitate modelul de stres al grupei sanguine A. In aceasta privinta nu va asemanati de loc cu grupa sanguina B.

Cei cu grupa sanguina AB reactioneaza la primul stadiu al stresului – stadiul de alarma – la nivelul intelectului. Stresul produce anxietate, iritabilitate si hiperactivitate. Pe masura ce semnalele de stres sunt propulsate in sistamul imunitar, deveniti mai slabiti. Sensibilitatea amplificata sistemului nervos uzeaza treptat delicatii anticorpi protectori. Sunteti prea epuizat pentru a lupta impotriva infectiilor si bacteriilor care asteapta sa intervina ca banditii care urmaresc o victima.

Totusi, daca adoptati tehnici de linistire, cum ar fi meditatia yoga, puteti realiza beneficii mari, prin contracararea stresurilor negative cu concentrare si relaxare. Persoanele cu grupa sanguina Ab nu raspund favborabil la infruntarea continua si au nevoie sa ia in consideratie si sa practice arta mobilitatii ca vraja calmanta.

Urmatoarele exercitii sunt recomandate pentru cei cu grupa sanguina AB. Acordati o atentie speciala duratei sesiunilor. Pentru a realiza o eliberare consistenta de tensiune si o revigorare a energiei aveti nevoie sa efectuati unul sau mai multe dintre aceste exercitii de trei sau patru ori pe saptamana.

profil stres exercitiu AbEXERCITIU FRECVENTA

3-5 x sapt Hatha Yoga
30 min 3-5 x sapt Aikido
60 min 2-3 x sapt Golf
60 min 2-3 x sapt Ciclism
60 min 2-3 x sapt Mars
20-40 min 2-3 x sapt Inot
30 min 3-4 x sapt Dans
30-45 min 2-3 x sapt Aerobic (impact scazut)
30-45 min 2-3 x sapt Plimbare
45-60 min 2-3 x sapt Exercitii de intindere

Leave a Reply