Riposta in fata cancerului

Cancerul pare sa prezinte intotdeauna un tablou descurajant. Imi imaginez daca aveti grupa sanguina A sau AB, s-ar putea sa aveti ganduri negre. Tineti minte, totusi, ca susceptibilitatea este un factor singular printre multi altii. Cred ca daca va cunoasteti predilectia pentru cancer si intelegeti actiunile grupei dumneavoastra sanguine, aveti mai multe sanse sa ripostati. Urmatoarele strategii va pot da o cale de a va schimba soarta, mai ales daca aveti grupa sanguina A sau AB. Multe dintre alimentele sugerate sunt adaptate acestor grupe sanguine. Cercetarea curenta s-a axat in primul rand pe markerii A-like ai cancerului mamar si putine investigatii s-au facut cu privire la cancerele B-like. Din nefericire, aceasta inseamna ca alimentele anticanceroase sugerate aici pot fi foarte eficiente pentru cei cu grupa A si AB, dar nu ii vor ajuta neaparat pe cei cu grupa sanguina B sau O. De fapt, majoritatea acestor alimente (arahide, linte si germeni de grau) cauzeaza alte probleme pentru doua grupe sanguine.

Boabele de soia

3 pana la 11% din fiecare prajitura de tofu este compusa din aglutinine din boabe de soia. Aceste aglutinine sunt capabile sa identifice selectiv celulele mutante precoce care produc antigen A si sa le elimine din organism – nefacand celulele normale cu grupa A. Desi alimentele din soia sunt o sursa bogata de aglutinine, doar o cantitate minuscula este necesara pentru aglutinare.

Arahidele

S-a dovedit, de asemenea, ca aglutinina din arahide contine o lectina specifica receptiva la ceulele canceroase, mai ales in forma medulara. Lectina din arahide prezinta o activitate mai restransa impotriva altor forme, cum ar fi cancerele mamare intraductale, lobulare si schiroase. Aceasta legatura este probabil valabila si in privinta altor forme de cancer A-like.
Consumati arahide proaspete cu tot cu pielite; pielitele nu cojile. Untul de arahide nu este probabil o buna sursa de lectina deoarece majoritatea produselor sunt prelucrate si omogenizate.

Lintea

Lectina din Lens culinaris, prezinta in lintea obisnuita bruna sau verde, are o afinitate puternica si specifica pentru formele lobulare, medulare, intraductale si stromale de cancer mamar si probabil afecteaza si alte forme de cancer A-like.

Fasolea lima

Fasolea lima este una dintre cele mai puternice aglutinante ale celulelor cu grupa A, canceroase sau nu. Cand sunteti sanatos, fasolea lima va va face rau – deci ea nu trebuie inclusa in strategiile de preventie. Totusi, daca suferiti de un cancer A-like, consumati fasole lima. Lectina va aglutina nenumarate celule canceroase. Va distruge, de asemenea, un anumit numar de celule nevinovate specifice grupei A care ii stau in cale, dar merita.

Germenii de grau

Aglutinina din germenii de grau prezinta o mare afinitate pentru afectiunile canceroase cu grupa A. Aglutinina din germenii de grau este concentrata in invelisul semintelor si coaja exterioaram care de obicei se arunca. Taratele de grau neprelucrat vor furniza cea mai semnificativa cantitate de lectine, desi puteti folosi, de asemenea, preparate comerciale din germeni de grau.

Melcii

Daca aveti grupa sanguina A sau AB, data viitoare cand luati masa la un restaurant frantuzesc comandati escargot. Considerati ca este un medicament ambalat intr-o forma seducatoare, delicioase.
Melcul comestibil Helix pomatia este o aglutinina puternica impotriva cancerului mamar, capabila sa decida daca celulele canceroase vor metastaza in ganglionii limfatici.
Daca gandul de a consuma melci nu va dezgusta (si ei sunt cu adevarat deliciosi), ce rau va poate face?

Leave a Reply