Video

Video

diete de vedete

AcasaTV prezinta cateva interviuri cu vedetele din Romania care au tinut sau nu diete de slabit si au reusit sa se mentina sau sa ajunga la greutatea dorita. Se discuta si despre produsele BIO, fibrele si importanta lor, dar si despre sacrificiile pe care le fac vedetele din Romania pentru a arata impecabil.

copii obezi

In aceasta emisiune marca ProTV s-a discutat pe larg despre efectele hormonale ale alimentelor, despre alimentele ce contin hormoni feminini si cum aceste alimente pot influenta si pot conduce la obezitate inca din perioada copilariei. Discutia se bazeaza in principal pe prezenta hormonilor feminini in mancaruri si ce efecte pot avea acestea pe termen lung.

dieta cu Fibre vegetale

Emisiune prezentata pe Antena 2 in care se vorbeste despre obiceiurile alimentare, despre cum sa traiesti mai sanatos si despre dieta cu fibre vegetale, cu argumente de ce dieta cu fibre vegetale ajuta si la slabire si la pastrarea unor obiceiuri alimentare sanatoase.

reguli de slabit

Emisiune la NationalTV in care invitatul vorbeste despre dietele de slabit si principalele 10 reguli care trebuie urmate pentru ca o dieta de slabit sa functioneze asa cum trebuie si care ar fi bine de urmat indiferent de tipul de alimentatie urmat. Sfaturile sunt prezentate impreuna cu sloganul “Mananci prost, traiesti putin“

dieta nicoleta luciu

Dieta Nicoleta Luciu – cum a reusit vedeta sa slabeasca dupa nastere, cum a reusit sa se mentina si care sunt principalele reguli care trebuie mentinute pe termen lung pentru a putea manca aproape orice si cu toate astea sa nu se puna kilograme in plus. Explicatii detaliate despre dieta da chiar Nicoleta Luciu in
Read More

carne-de-pui-injectata

Discutii aprinse despre carnea de pui care este injectata cu diverse substante pentru ca puiul sa creasca cat mai repede si sa ajunga la o greutate suficient de mare pentru a putea fi comercializati. Pe langa aceste informatii, se vorbeste si despre riscurile asupra organismului a consumului regulat a acestor tipuri de alimente si carnuri.