Supozitoare constipatie cu glicerina

Supozitoare cu glicerina pentru constipatie

supozitoare cu glicerinaProbabil cu totii ne-am confruntat cu probleme legate de constipatie dar cei care au intampinat aceste probleme stiu ca o solutie viabila este un tratamentul cu supozitoare cu glicerina. Aceasta afectiune consta in activitatea anormala a intestinelor, ceea ce afecteaza aparatul excretor. Si chiar daca la o prima vedere consecintele nu sunt dintre cele mai grave , acest lucru nu inseamna ca o astfel de afectiune nu poate sa aiba si urmari foarte neplacute.

Odata cu agravarea acestei probleme poate sa apara si constipatia cronica. Cronicizarea reprezinta dificultatea de a avea scaune, balonare si senzatie abdominala neplacuta pentru o perioada extinsa de timp. Constipatia, indiferent de tipul ei, poate insa sa fie combatuta relativ usor si exista o multitudine de solutii aflate la indemana tuturor.

Remedii alternative impotriva constipatiei

Exista o serie foarte variata de remedii constipatie. Majoritatea acestora sunt bazate pe utilizarea plantelor. Cu alte cuvinte, totul este natural si lipsit de consecinte negative. Printre remedii se numara consumul zilnic de apa cu lamaie, suc de portocale si alte fructe si legume. De asemenea, foarte utila este si miscarea regulata si evitarea perioadelor prelungite de stat pe scaun, fiind cunoscut faptul ca sendentarismul este o cauza importanta a aparitiei constipatiei.

De asemenea, exista si o serie de produse naturiste care ajuta in lupta impotriva constipatiei. Unul dintre ele este Colon Aid Colon Cleanser. Acesta este un produs care protejeaza colonul si mentine nivelul optim de apa in intestine, impiedicand astfel aparitia constipatiei. In plus, pastilele sunt naturale si nu foarte scumpe.

Pe de alta parte, Acai Cleanse este un detoxifiant foarte bun care te poate ajuta sa scapi si de constipatie. Este cunoscut efectul unor astfel de produse in ceea ce inseamna imbunatatirea activitatii intestinale iar capsulele de fata nu fac decat sa te ajute sa ai parte de o sanatate mai buna si o stare de bine superioara.

Tratamente pentru constipatie

Daca remediile amintite anterior nu functioneaza, inseamna ca trebuie sa apelezi la o serie de solutii recomandate de medici. Tratamentele constipatie se pot realiza atat printr-o administrare orala (de regula capsule sau drajeuri), dar si prin utilizarea de supozitoare.

De regula, acestea au ca substanta activa glicerina, desi exista mai multe tipuri de supozitoare, fiecare cu alte substante.Supozitoarele constipatie cu glicerina au marele avantaj de a fi unele dintre cele mai sigure tratamente. Acestea nu au efecte secundare atat timp cat nu sunt folosite pe o perioada foarte mare. In plus,nu interactioneaza cu alte medicamente, cu alimente sau bauturi. Cu alte cuvinte, daca sunt utilizate asa cum trebuie, nu au cum sa apara probleme.

Supozitoarele cu glicerina pentru constipatie adulti au o concentratie de glicerina mai mare. Ele trebuiesc utilizate o data pe zi, dar nu pentru perioade mari de timp, pentrua evita aparitia de efecte secundare. Se pot cumpara de la farmacie si nu necesita reteta de la medicul specialist, desi ar trebui administrate la recomandarea acestuia sau macar a farmacistului.

Exista si supozitoare constipatie copii, acestea fiind cam acelasi lucru precum cele pentru adulti. Cu toate acestea, ele nu trebuiesc utilizate la intamplare, concentratia de substante active fiind mult mai mica. Si pentru a depasi o teama comuna a parintilor, ele nu provoaca dependenta.

Leave a Reply